

Warren Smith Memorial

Hoosier Racing Tire SCCA Super Tour

California Sports Car Club – Cal Club Region April 27-29, 2018



Buttonwillow Raceway Park – 25 CW Sanction # 18-ST-5310-S

Revised 3/29/18

FRIDAY – April 27, 2018

8:00	Group 1	20 Minute Practice	
8:30	Group 2	20 Minute Practice	
9:00	Group 3	20 Minute Practice	
9:30	Group 4	20 Minute Practice	
10:00	Break	10 Minute Break	
10:10	Group 5	20 Minute Practice	
10:40	Group 6	20 Minute Practice	
11:10	Group 7	20 Minute Practice	
11:40	Group 8	20 Minute Practice	
12:05	Lunch	60 Minute Lunch	
1:05	Group 1	20 Minute Qualification #1	
1:35	Group 2	20 Minute Qualification #1	
2:05	Group 3	20 Minute Qualification #1	
2:35	Group 4	20 Minute Qualification #1	
3:05	Break	10 Minute Break	
3:15	Group 5	20 Minute Qualification #1	
3:45	Group 6	20 Minute Qualification #1	
4:15	Group 7	20 Minute Qualification #1	
4:45	Group 8	20 Minute Qualification #1	

SATURDAY - April 28, 2018

	•		
7:30	Group 1	15 Minute Qualifying #2	
7:55	Group 2	15 Minute Qualifying #2	
8:20	Group 3	15 Minute Qualifying #2	
8:45	Group 4	15 Minute Qualifying #2	
9:10	Break	10 Minute Break	
9:20	Group 5	15 Minute Qualifying #2	
9:45	Group 6	15 Minute Qualifying #2	
10:10	Group 7	15 Minute Qualifying #2	
10:35	Group 8	15 Minute Qualifying #2	
10:55	Lunch	60 Minute Lunch	
11:55	Group 1	25 Minute Race	
12:35	Group 2	25 Minute Race	
1:15	Group 3	25 Minute Race	
1:55	Group 4	25 Minute Race	
2:35	Break	10 Minute Break	
2:45	Group 5	25 Minute Race	
3:25	Group 6	25 Minute Race	
4:05	Group 7	25 Minute Race	
4:45	Group 8	25 Minute Race	

SUNDAY - April 29, 2018

7:30	Group A	15 minute WARM UP	
7:55	Group B	15 minute WARM UP	
8:20	Group 1	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
9:20	Group 2	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
10:15	Break	10 Minute Break	
10:25	Group 3	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
11:25	Group 4	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
12:15	Lunch	60 Minute Lunch	
1:15	Group 5	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
2:15	Group 6	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
3:10	Break	10 Minute Break	
3:20	Group 7	17 Laps or 35 Minute Race WOF	
4:20	Group 8	17 Laps or 35 Minute Race WOF	

REGISTRATION HOURS

Thursday 3:00P - 7:00P

Friday 6:30A - 11:00A and 12:30P - 5:00P

Saturday......6:30A - 11:00A

Sunday.....7:00A - 9:00A

TECH INSPECTION HOURS

Thursday	Open 3:00 PM
Fri-Sun	Open 7:00 AM

***TECH is CLOSED at Lunch

Tech stickers will be given out at Registration only to those Drivers with an annual TECH and a **helmet with a 2018 sticker**. Bring your Log Book to Registration. All other Drivers must go to the TECH Trailer during scheduled hours.

OFFICIALS

<u> </u>	FICIALS	
•	Series Race Director	. Ken Patterson
-	Series Administrator	. Ceci Smith
-	Region Chief Steward	. Maggie Jardine
•	Chairman, SOM	. Jack Kish
•	Emergency	. Billy Roper
•	F&C	. Jeff White
•	Grid	. Genie Parsons
•	Log	. Karen Stewart
•	Pace Car	. Steve Lowery
•	Race Chairman	. Mark Smith
•	Registration	. Penny Coy
•	Starter	. Tracy Cain
•	Tech	. Chuck Knox
•	Timing & Scoring	. Ellen Lowery

RUN GROUPS

Group 1: SRF3 **Group 2**: SM

Group 3: FB, FC, FE, FE2, P1, P2 **Group 4:** EP, FP, HP, GTL, B-SPEC

Group 5: FV, FF, F5

Group 6: GT1, GT2, GT3, AS, T1 **Group 7:** STL, STU, T2, T3, T4

Group 8: FA, FM

Group A WARM-UP = Groups 1, 3, 5, 8 **Group B WARM-UP** = Groups 2, 4, 6, 7

NOTE – times noted are "Off-The-Grid" times. 5-Minute Board is 5 minutes prior to the printed times. Clock starts as you leave Grid for Practice and Qualifying. Clock starts at the Starter's Green for all Races

CalClubHQ@CalClub.com

www.CalClub.com









Ceci/Club Office: 661-304-9382

